Надеждата ни във фигурното пързаляне Александра Фейгин замина за Пекин

...
Надеждата ни във фигурното пързаляне Александра Фейгин замина за Пекин
Коментари Харесай

Фейгин преди Пекин: Пожелавам си да не разочаровам България


Надеждата ни във фигурното пързаляне Александра Фейгин отпътува за Пекин с упоритости за показване, с което да не разочарова себе си, треньорите и всички българи. Тя обаче разкри, че не е изцяло възобновена от травмата и ще взе участие в Зимните олимпийски игри с наколенка, която възнамерява да смъкна през идващия сезон.

" Вълнувам се и чакам с неспокойствие към този момент да дойде в Пекин. Ще се постарая просто да изиграя чисто програмата си, това е моята цел, с цел да съм удовлетворена от себе си и моите треньори също. Мисля, че сега съм в добра форма, тъй че се уповавам се лекост да покажа стратегиите. ", съобщи Фейгин, която ще бъде първата родна представителка във фигурното пързаляне на олимпийски игри от 24 години насам.



Миналата година Фейгин претърпя интервенция на крайници, което попречи на подготовката ѝ през сезона. На първото си съревнование след интервенцията - европейското състезание в Естония, фигуристката се класира на 20-о място.

" Горе-долу към този момент съм си оправила коляното, само че за по-сигурно ще карам с наколенка. За идващия сезон към този момент мисля да я махна. "

" Смятам, че противоепидемичните ограничения в Китай са строги и всичко ще е наред, стига да ги съблюдаваме. Пожелавам си хубаво показване, да не отчайвам себе си, България и моите треньори! ", разяснява Фейгин.



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР