Надежда за спиране на огъня и първи стъпки към мир

...
Надежда за спиране на огъня и първи стъпки към мир
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Преговорите продължават, руските заплахите - също

Надежда за прекъсване на огъня и първи стъпки към мир - това към този момент е резултатът от, с и посредник Роман Абрамович.

Поредният опит за прекъсване на нашествието на Русия в Украйна като че ли има капацитетът да е най-успешният до момента - късно нощес стана ясно, че Русия се е отказала от " денацифицирането " на Украйна.

Зам.-министърът на защитата Александър Фомин разгласи, че Русия " коренно да понижи военната интензивност в Киев и Чернигов ". Украйна към този момент предлага вид -, в който интервал да се реши въпросът с Крим.

На този декор обаче изскачат закани на диктатора от преди седмица, които той е отправил към Зеленски през Абрамович.

Преговорите обаче не трансформират готовността на Европа да глоби Русия - даже в случай че стрелбата в Украйна спре, както увери английският министър председател Борис Джонсън. А, и други гонят още съветски дипломати.

В България симпатизантите на Путин се сблъскват с нови проблеми - посланичката Елеонора Митрофанова може да би трябвало да смени визитките си, откакто в Столичния общински съвет бе импортирано предложение да се смени името на улицата на съветското посолство. С " Героите на Украйна ". Депутатката от " Възраждане " и видна разпространителка на съветска агитация Елена Гунчева - за закононарушения против Републиката.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР