Надежда за съставяне на стабилно редовно правителство, което да предотврати

...
Надежда за съставяне на стабилно редовно правителство, което да предотврати
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Изборите са честни, но не трябва да са чести

Надежда за сформиране на устойчиво постоянно държавно управление, което да предотврати опцията страната ни да влезе в серпантина от избори . Такова обръщение насочи служебният министър-председател Гълъб Донев , който упражни правото си на глас в родния си квартал " Бенковски " в столицата.

" Убеден съм в това, че изборите, които се организират в България от години наред са почтени, само че те не би трябвало да бъдат чести. Влизането в една серпантина от избори не е от изгода на нито един български жител ", отговори на въпрос на News.bg той.

" Гласувах за народни представители, които схващат и ще вземат решение проблемите на хората. Гласувах за народни представители, които ще пазят същинските ползи на хората, а не своите лични . Гласувах за политически представители на народа, които да дават образец за образование, диалогичност и толерантност ", добави министър председателят.

Донев изрази и вяра на четвъртите подред избори за по-малко от година и половина да има висока изборна интензивност, само че и политиците със своите послания би трябвало да допринесат за това.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР