Надежда за съставяне на правителство в рамките на този парламент

...
Надежда за съставяне на правителство в рамките на този парламент
Коментари Харесай

Крум Зарков: Не виждам индикации за съставяне на редовен кабинет

Надежда за сформиране на държавно управление в границите на този парламент изрази министърът на правораздаването в служебното държавно управление Крум Зарков.

" Конституцията е направена по този начин, че държавно управление постоянно ще има - служебно или постоянно, само че имаме потребност от парламент. Затова към момента тая очаквания, че ще се образува болшинство, с цел да има парламент, който да одобри тези по този начин значими закони за Плана за възобновяване и резистентност. Но няма никаква индикация, че това е допустимо да се случи. Следя Народното събрание. Днес бях там, проследявам въпросите, и не виждам никаква вероятност да се основава болшинство. Изборите бяха на 2 октомври, Народното събрание се събра малко по-късно, само че аз не виждам никакъв прогрес в последните три месеца, въпреки че президентът Румен Радев направи всичко допустимо, давайки най-вече време на партиите, с цел да намерят разновидности ", сподели в " Лице в лице " Зарков.

" Не е нужно човек да е политик или да има кой знае какъв инстинкт. Слушам какво приказват политическите сили. Засега не виждам никакво доближаване на позиции. Едно болшинство не е единствено с цел да съществува, а би трябвало да съществува за. Не виждам аргумент да имам очакване, че ще има държавно управление. Надявам се, че то въпреки всичко ще се случи ", приключи министърът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР