Надежда за момичето от Надежда, призовават близки до Марчела Колева.

...
Надежда за момичето от Надежда, призовават близки до Марчела Колева.
Коментари Харесай

Надежда за момичето от Надежда

Надежда за момичето от " Надежда ", приканват близки до Марчела Колева . Тя към този момент 2 години се бори с рак на гърдата.

" Това е нашата Марчи/Чели/Марси/ Марчела Колева . Искрено се надяваме, че апелът ни ще доближи до необятен кръг другари, близки, познати, сътрудници, а също и до огромен брой положителни хора с огромни сърца - хора като Марчела, с неспирна пристрастеност за живот ", пишат приятелите й от collectim.com.

Тя е човек, който не те занимава с проблемите си, а те въодушевява да живееш с цялостна мощ и с цялото си сърце , разказват я хората, организирали дарителска акция за нея.

" Търсенето на най-подходящата терапия я води в далечно Мексико. Благодарение на близки и другари Марчи съумя да замине (16 декември 2018) и интервенцията към този момент е реалност (19.12.2018) . Въпреки това сумата от 50 000 Щатски долар за цялостния курс на лекуване остава голямо предизвикателство за нея и цялото ѝ семейство ", пишат уредниците на акцията.

В дадената цена не се включва престоят в болничното заведение (600 $/ден). Високата цена е причина българката да се възвръща отвън болничното заведение и всекидневно да пътува за прегледи и процедури. Това, както и всички спомагателни и непредвидени разноски за нея и съпътстващия я човек , би трябвало да се покрият в околните дни.

" С този пост бихме желали да предизвикваме набирането на средства, с които да ѝ помогнем. Искрено се надяваме, че апелът ни ще доближи до необятен кръг нейни другари, близки, познати, сътрудници, а също и до огромен брой положителни хора с огромни сърца - хора като Марчела, с неспирна пристрастеност за живот ", приканват уредниците на дарителската акция за Марчела.

Призивът за помощ за Марчела Колева е на страницата на Crowdfunding . Целта на тази профилирана платформа e събирането на финансови средства от огромна група хора (тълпата) за осъществяване на лична или социална идея. Това се случва онлайн .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР