Надежда Вишева, за която се говори, че печели сърцето на

...
Надежда Вишева, за която се говори, че печели сърцето на
Коментари Харесай

След участието си в „Ергенът“ Надежда започна успешен бизнес

Надежда Вишева, за която се приказва, че печели сърцето на милионера Алек, сама ремонтира новото си студио. Влизаш в риалити формат, с цел да добиеш известност, а по-късно започваш личен бизнес. Така може да бъде систематизирано за какво мъже и дами се записват за всички най-различни шоута у нас.

Последният образец за това е посочената за победителка във вървящия в миг сезон на „ Ергенът “ – Надежда Вишева. Блондинката към този момент стана известна, макар че шоуто, в което взе участие, занапред стартира. Блондинката напълно скоро ще открие студио за хубост. А предвид на слуховете, че е огромната победителка, към този момент и стартира да популяризира бизнеса си.
Надежда счита, че присъединяване й в „ Ергенът “ е последният късмет да откри любовта

Във визитката си Вишева се показва като професионален гримьор. Но предвид на известността, която събра в последните седмици, взема решение, че е време да стартира нещо единствено за нея. И да употребява това, до момента в който е на гребена на вълната и всички приказват за нея.

Надежда, която е майка на 9-годишно хлапе, се похвали, че й следва разкриване на личния й салон. Тунингованата ергенка даже сама ремонтира студиото – неотдавна се появи по какъв начин се е качила на висока стълба и инсталира нещо. Сама си ремонтира студиото, което не е намерено още

Че Надежда печели 3-тия сезон на най-одумваното шоу, се заприказва още преди старта му. Други клюки настояват, че на финала милионерът Александър Младенов избира друга русокоска с дете – Маги Томова. Трети пък настояват, че в последната серия ще има казус – Алек щял да остави писмо, в което написа, че не избира нито една от двете последни участнички. Дали това е по този начин, ще разберем след към 2 месеца, пише „ България Днес “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР