Надежда Василева е новият изпълнителен директор на Adecco България. Тя

...
Надежда Василева е новият изпълнителен директор на Adecco България. Тя
Коментари Харесай

Надежда Василева е новият изпълнителен директор на Adecco България

Надежда Василева е новият изпълнителен шеф на Adecco България. Тя ще дава отговор за ръководството и развиването на активността в компанията в синхрон със заложените цели и политики на световния водач в HR услугите Adecco Group.

" В новата си роля ще работя интензивно за затвърждаването на водещата позиция на Adecco в България. Компанията има дългогодишна сполучлива история на българския пазар и потвърдена експертиза във всички сфери на HR услуги като асортимент, краткотрайна претовареност, аутсорсинг и други Основен мой приоритет ще е да продължим да предлагаме тези висококачествени услуги на нашите близо 300 клиента и да оказваме помощ за налагането на положителни работодателски практики в страната. ", показа Надежда Василева.

Надежда се причислява към екипа на Adecco България през 2017 година, като досега е е заемала позицията шеф " Подбор ". Тя има над 20-годишен професионален опит, насъбран на разнообразни позиции в български и интернационалните компании от финансовия бранш. Реализирала е редица сполучливи планове в региона на ръководство на екипи по продажби, бизнес развиване, потребителско обслужване и осъществяване на стратегически проекти.

Надежда Василева е бакалавър по " Стопанско ръководство " и магистър по " Организационно развиване " от Стопанския факултет на Софийския университет. Има и приключена Executive MBA степен в Cotrugli Business School.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР