Надежда Станчева, която преди 17 години нашумя с участието си

...
Надежда Станчева, която преди 17 години нашумя с участието си
Коментари Харесай

Надежда от Тризначките: Гола съм из Лондон, всеки ме обарва, но печеля брутални пари, а вие се потете за смешните 1000 лв. в България!

Надежда Станчева, която преди 17 години нашумя с присъединяване си в „ Биг Брадър 3 “, през днешния ден е жрица на любовта в Лондон и не се срами от това. Тя даже не е от елитните компаньонки, а се разхожда по улиците съвсем гола и се надява някой да я вземе в колата си, с цел да го задоволи полово.

Надя бе уловена в английската столица с тоалет, от който безусловно й се подаваше чисто гола задницата. Явно брадърката е подготвена във всеки един миг да го „ поеме “, било то и посред улицата.

Мнозина у нас осъждат Тризначките за държанието им зад граница. Всъщност единствено две са жрици и просякини – Вяра и Надежда. Любов, която завоюва „ Биг Брадър “, от дълго време си откри мъж да я устоя и му роди дете.

Истината обаче е, че Надя и Вяра въобще не се срамят, че са на по 40 година, а още не са работили нищо, най-малко не и законно, а си изкарват прехраната с помощта на загорели чичковци. Освен секс, те предложили на господата и да ги обарват по улиците против възнаграждение.

„ Не разбирам какво ни съдят в България. Там дамите работят за смешните 1000 лева, а ние тук взимаме брутални пари. Изобщо не ми пука, че ме обарват “, твърди Надежда.

Тризначките, които родом са от Благоевград, ненавиждат България. Към днешна дата те ненавиждат и „ Биг Брадър “, защото съгласно тях продуцентите на предаването не са положили нужните старания да ги задържат в публичното полезрение и след предаването.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР