Надежда Пенчева, единствената дъщеря на актрисата Цветана Манева, усилено си

...
Надежда Пенчева, единствената дъщеря на актрисата Цветана Манева, усилено си
Коментари Харесай

Щерката на Цветана Манева гледа баби във Виена

Надежда Пенчева, единствената щерка на актрисата Цветана Манева, интензивно си търси нова работа. От години наследницата й от брака й с оператора Николай Пенчев, се е открила да живее във Виена със брачна половинка си Борислав Петранов . Доскоро се издържала, гледайки заболели пенсионери, само че поради изключителното състояние в Австрия, закъсала за работа.

Надежда разгласила публикация в обществените мрежи, че си търси ново прехранване. Сред услугите, които предлага, са извършване на покупки и грижи за възрастни хора и майка с деца, както и помощ в семейството. Заплащането, което Надежда чака е 10 евро на час. Макар че щерката на Манева не предполагала, че животът й ще се стече по този метод, тя се чувствала щастлива със брачна половинка си и двете им деца. Надежда постоянно си идвала у нас, само че не възнамерявала да се върне вечно. Дъщеря й Цвети била ученичка, а синът й Петър учел за правист.

Надежда е родена от втория брак на звездата на българското кино и спектакъл. Съпруг №1 на Манева е Мистър „ Минута е доста ” Петър Вучков. Оженили се през 60-те години на предишния век, когато следвали във ВИТИЗ. Бракът им издържал едвам 2 години. След него Манева се омъжила  за Николай Пенчев, само че и този брак се оказал неудачен – изтраял 4 години, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР