Надежда Ковачева е само на 18 г., но успя да

...
Надежда Ковачева е само на 18 г., но успя да
Коментари Харесай

Срамота! Мариана Попова завижда на 18-годишно момиче заради 50 бона

Надежда Ковачева е единствено на 18 година, само че съумя да завоюва „ Гласът на България “ и да грабне премията от 50 000 лева Дали поради парите или поради нещо друго, е реалност, че от една седмица се изливат невероятни рецензии към победителката.

Най-сериозната е от Мариана Попова, която незабавно след финала на шоуто написа, че е без думи. Малко по-късно пък се обоснова, че Надя е пеела подправено на финала и въобще не е заслужавала да завоюва.

Истината обаче наподобява друга и тя е прекомерно жестока за Попова. Тя по всяка възможност завижда на Надежда, че прибра 50 бона.

Според слуховете финансовото състояние на Мариана и Веселин Плачков никак не е розово. Тя от дълго време не вади пари от музика, дали от мързел или от нещо друго, не се знае. Той пък не е издирван за функции нито в театъра, нито в киното.

Завистта на дуетната половинка на Орлин Горанов прозира от яростта, с която атакува едно 18-годишно момиче. Изглежда не просто пошло, само че и много завистливо.

Мариана Попова стискаше палци за Никола Янакиев, който персонално убедила да се включи в предаването през лятото. Очевидно познава фамилията му и има предпочитание да му помогне, само че Ники приключи едвам на четвърта позиция.

Като всички родители на дребни деца, и сем. Плачкови срещат компликации с парите, отглеждайки 5-годишната си щерка, а и още две по-големи девойки, само че това не е опрощение да хулиш певица, която в този момент потегля за огромната сцена.

Надежда Ковачева още от дете се пробва да пробие в шоубизнеса. През 2016 година, когато беше единствено на 11 година, се опитва за театрална партньорка на господин Андреев в „ Шоуто на Слави “ на мястото на напусналата Тереза. Надя доближи до финала, само че не съумя да завоюва.

Днес ориста й се отплати с победа в надалеч по-престижното „ Гласът на България “. Тя се оправда за неприятното си пеене на финала с това, че е била болна. В последна сметка девойката с майка от Мароко към този момент е по-богата с 50 хиляди лева, които ще вложи в бъдещата с музикална кариера.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мариана Попова Надежда Ковачева гласът на българия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР