Надежда Георгиева представя своята първа книга Приказки за любовта. В

...
Надежда Георгиева представя своята първа книга Приказки за любовта. В
Коментари Харесай

Млада варненка прави представяне на първата си книга Приказки за любовта

Надежда Георгиева показва своята първа книга " Приказки за любовта ". В нея младата авторка е събрала 50 публикации, отдадени на любовта към избраника на сърцето, към живота, към дребните неща, към фамилията и приятелите. 

Тя е на 28 години, работи като публицист в локален уебсайт и пише статии в женско списание. В кннигата са поместени нейни творби събирани през последните 6 години. 

Премиерата е на 10 февруари от 17 часа, а хазаин е Dolby Theatre. Пред гостите тя ще опише кое я е въодушевило да напише книгата и каква е идната й стъпка.

Част от въведението на " Приказки за любовта ":

Има " Има толкоз неща, за които желая да приказвам. Да намеря добър слушател и да му приказвам с часове... За нещата, които ме вълнуват, за нещата, които ми тежат, за всичко, което ме прави щастлива, за всички мои усеща. Ала думите просто не излизат. Не мога да описвам ей по този начин за това какво усещам, какво ми е на душата. 

Затова взех решение да пиша…
За всичко това, което хората премълчаваме, което държим надълбоко в себе си и като че ли е заклещено там и не желае да излезе нескрито.

Аз открих моя метод да се показвам. Винаги, когато изпитвах мощна и мъчителна болежка, сядах и пишех. Също когато желаех да изразя любовта в сърцето си – още веднъж пишех.

Пишех и когато желаех да благодаря на околните, на най-скъпите хора, да им покажа какво значат за мен.

И всичко, което сърцето ми сътвори благодарение на думите, всичко, което изписах, желаех да го споделя на целия свят. За да могат хората да открият във всяко мое произведение частичка от себе си. Да се научат да показват възприятията си, да не ги държат заровени в себе си, тъй като по този начин в никакъв случай няма да бъдат същински щастливи.

И в случай че откриете в някоя от моите „ приказки “ своята лична история, своите мисли, страсти, болката си, насладата си, даже в една от тях, тогава значи не съм писала на вятъра! Не съм живяла на вятъра! "
 

 

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР