Надежда, че 2021 г. ще по-добра в битката с коронавируса,

...
Надежда, че 2021 г. ще по-добра в битката с коронавируса,
Коментари Харесай

Проф. Габровски с лоша прогноза за развитието на COVID пандемията у нас

Надежда, че 2021 година ще по-добра в борбата с ковид, изрази проф. Николай Габровски - зам.-шефът на "Пирогов " проф. Николай Габровски в телевизионно изявление.

"Ваксинирах се. Преди месеци се чудехме какъв брой години ще ни отнеме изработването на ваксина, а в този момент имаме избор от 2-3-4 ваксини. За страдание към този момент има случаи на наново заразяване, както и на смъртни случаи на хора с антитела.

Добрата вест е, че имаме ваксина, че имаме избор, че има надзор, който можем да упражним във всеки миг - спазването на отдалеченост. Никакви странични резултати не съм имал след имунизирането ", сподели той.

"В началото н пандемията ние се справихме доста добре. Нашата първа вълна беше действително в този момент - преди месец-два. Тогава имаше задъхани хора през лечебните заведения. Стана това, което гледахме по малките екрани за Италия, Испания.

Имаме терзания, че ще се вдигнат отново бройките, защото в този момент ще има доста събирания на Нова година, не се съблюдават доста добре ограниченията. Но имам вяра, че 2021 година ще е по-добра ", безапелационен бе той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР