Надебеляла ли е първата дама Десислава Радева, която все по-рядко

...
Надебеляла ли е първата дама Десислава Радева, която все по-рядко
Коментари Харесай

Жената на Румен Радев се поду от лекарства? Първата дама се кри три месеца и се появи доста окръглена

Надебеляла ли е първата дама Десислава Радева , която все по-рядко може да бъде забелязана обществено? Това се чудеха многочислените фенове на Великденското свещенодействие в храма „ Александър Невски “. Десислава Радева се появи черен панталон и дълго черно-бяло палто, което оптимално криеше фигурата й.

За последно тя се появи обществено до брачна половинка си преди месеци на клетвата през януари тази година. Малко по-късно я повтори коронавирус и Радева се скри от общественото пространство. Първата дама не участва нито на честванията за 3 март, нито на премиерата на кино лентата „ Ботев " ден по-рано.

Отсъствие от културно събитие не е особено за някогашната секретарка на Слави Трифонов. Преди години тя не пропускаше нито представления в Операта, нито концерти в НДК. Няколко часа по-късно тя липсваше и на формалните тържества за 3 март, въпреки че протоколът не я задължава да участва. В първия мандат на Румен Радев жена му блестеше на приемите, а тази година липсваше както от церемонията по повдигането на знамето сутринта на 3 март, по този начин и на вечерната инспекция часове по-късно.

Със сигyрност повода е била ковидът, който я повтори на 2 февруари и наложи карантина на брачна половинка й, която обаче бе вдигната след два дни поради негативен тест. Радева не карала тежко повторния коронавирус, означиха публично от президентството, само че очевидно се уплаши и реши да не напуща резиденцията в Бояна поради горчивия си опит при първото заразяване. (През 2021 година тя бе призната в болница с аневризъм, откакто няколко месеца преди този момент изкара коронавирус за първи път. На 14 април 2021 г бе оперирана в „ Свети Иван Рилски ", а в идващите месеци се възстановяваше под грижите на майка си.)

Този април тя още веднъж се появи под светлините на прожекторите до мъжа си на Великденската литургия, облечена оптимално топло. Именно дебелите й облекла заблудиха феновете, че Радева качила килограми, което наподобява разумно поради медикаментите, които приема поради влошеното си положение, написа „ Минаха години “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР