Надали съществува човек, който да не е чувал за лидера

...
Надали съществува човек, който да не е чувал за лидера
Коментари Харесай

Топ 3 на най-търсените Adidas маратонки в България

Надали съществува човек, който да не е чувал за водача в спортното облекло Adidas? В България това е и вторият най-популярен бранд за спортно облекло и обувки, като преди всичко е Nike, а на трето - New Balance. По света статистиката не е по-различна.

Марката е на пазара повече от 70 години и е минала през разнообразни стадии на развиване, била е част от олимпиади, надпревари, музикални видеоклипове и филми.

В идващите редове ще обърнем внимание не на облеклата, а особено на най-продаваните маратонки. Всички те са отличават със своя съвременен жанр, висококачествената си направа и внедрените технологии. Със сигурност имате някой чифт в шкафа си с обувки.
Маратонките за тичане Adidas Ultraboost
Adidas Ultraboost дават отговор на всички условия за жанр. Но положителни ли са за тичане? Определено. Маратонките от тази серия са основани благодарение на лекоатлетите и техните потребности, като са минали през редица проби.

Тяхната Boost технология дава сила във всяка крачка и усъвършенства представянето при тичане. Краката не се усещат изтощени, а рискът от контузии и мазоли е намален до най-малко. Не би трябвало да пропущаме и положителната вентилация на обувките, която е нужна за комфорт и попречване на развиването на бактерии и гъбички.
Класическите маратонки Adidas Superstar
Нищо не символизира пресечната точка сред всекидневен жанр, спорт и изкуство по-добре от Adidas Superstar . Маратонките, част от нашето облекло от 70-те години на предишния век, останали и до през днешния ден.

Моделът дебютира като баскетболна обувка с известната си предница, наричана shell-toe, която служи за спомагателна отбрана на пръстите. Superstar печели любовта на спортистите със своята лекост, еластичност и неповторимо сцепление, като в един миг 75% от баскетболистите в Съединени американски щати носели тези маратонки.

Хип-хоп културата се заражда през идващото десетилетие, а Adidas Superstar стават неразделна част от нея. Класическият външен тип на маратонката еволюира и стартира да се носи без връзки и с изваден език. Стил, който можете да видите и в този момент в уличната мода.
Маротинките с велур Adidas Gazelle
От своето непретенциозно начало през 1966 година до статута си на ежедневна обувка през днешния ден, Adidas Gazelle са измежду най-продаваните маратонки на нашия пазар. Модерният и обикновен дизайн ги вършат комфортни както за спорт, по този начин и за разходки. 

Дебютът на Gazelle беше в две версии:

Червен модел , който включва подметка, която е особено проектирана за спортове на закрито; Син модел , чиято подметка е от каучук, предопределен за тренировки навън и закрито.
И двата разновидността са с горна част от първокачествен велур, който покачва тяхната прелест. Това е и повода да вземат участие в редица фотосесии на облекло през 60-те и 70-те години.

Независимо дали сте професионален състезател и желаете да подобрите продуктивността си или търсите жанр и комфорт, който се нуждае от обувки, които да подобрят продуктивността ви или търсите всекидневен жанр и комфорт, Adidas е бранд, който се е потвърдил с качеството си.

Всеки от изборените модели има своите характерности, които да ви бъдат от изгода в разнообразни обстановки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР