Надали има майка, която поне веднъж да не е преминала

...
Надали има майка, която поне веднъж да не е преминала
Коментари Харесай

Органичният йод: Ключ към здравето на вашето дете

Надали има майка, която най-малко един път да не е минала през деветте кръга на пъкъла, свързани със здравето на нейното дете, постоянно това се случва с тръгването на ясла и детска градина... Плодове и зеленчуци, имуностимуланти, витамини, бабини препоръки и какво ли още не – да, всяка от нас е опитвала по всякакъв метод да подкрепи укрепването на имунната система на своето богатство.

Знаете ли, че един от най потребните артикули за здравето на децата ви се намира на дъното на морето?

Чували ли сте за многобройните изгоди от приема на ламинария (кафяви водорасли)?

Факт е, че морските водорасли имат директна връзка с построяването и подсилването на детския имунитет.

Келп или т.н.  е органична храна с потвърдено антивирусно и антиоксидантно действие. Цяла морска аптека с над 140 скъпи субстанции и детайли, от които се нуждае нашият организъм - значими витамини от група В, както и по този начин нужните - фосфор, натрий, желязо, магнезий, витамини А, С, D и Е, аминокиселини и още доста потребни минерали. За разлика от всяко друго растение на планетата, това е извънредно богато на органически йод, който се усвоява по допустимо най-лесния и безвреден метод, тъй като организмът приема единствено толкоз, колкото му е нужен, а остатъка от йода се извежда по натурален път.



Липсата на задоволително йод в детския организъм утежнява здравето, води до понижен вкус, недобра физическата интензивност, проблеми с паметта и концентрацията, и като цяло се отразява отрицателно на интелектуалното им развиване. Приемането на храни от натурален генезис, с богато наличие на органически йод в композиция с голям брой други потребни субстанции дейно укрепва детския организъм.
Пожарна охрана КАКЪВ НАЧИН ЛАМИНАРИЯТА ПОДПОМАГА ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА?
Педиатрите дефинират йода като - антисептик номер едно, най-добрият антибиотик, най-доброто антивирусно и антисептично средство на всички времена.

Едно от главните преимущества на „ вълшебното растение “ ламинария е богатото наличие на органически йод, носещ :

✓ Регулира всички метаболитни процеси;

✓ Важен е за образуването и положителното действие на нервната система;

✓ Има основна роля в развиването на мозъка и неговите функционалности и неслучайно е именуван микроелемант на интелекта;

✓ Множеството фибри в това растение способстват за хармоничната работа на чревната флора;

✓ Помага за верния синтез на хормони от щитовидната жлеза, влияещи върху растежа, метаболизма и физическото и умственото развиване на децата;

✓ Активира обмяната на веществата и укрепва имунната система, изпълва със сили и енергия;

✓ Балансирана доза витамини и минерали, нужни всекидневно, за растежа и развиването на детето.



РАЗРАБОТЕНИЯТ от Федералния проучвателен център по хранене и биотехнологии новаторски артикул включва хидролизирана консистенция от водорасли ламинария - потребна, вкусна, оптимално усвояема и безвредна детската храна, без аналог.



Базирана на голям брой научни проучвания тази патентована технология, осъществя голям брой изгоди, както за детското здраве, по този начин и за цялостното развиване на малчуганите, резервира всички потребни свойства на морските водорасли ламинария, които се усвояват елементарно и пълноценно от детския организъм. с морски водорасли ламинария се предлага под формата на натурално плодово пюре (3 вкуса) – не съдържа захар, консерванти, изкуствени аромати или оцветители.



Искате ли да разберете дали Вашето дете получава задоволително йод 
Получете в този момент - безвъзмездна лична консултация!
За повече информация можете да се обърнете към Силвия Атанасова специалист по здравословно хранене през сайта  или да поръчате от , с безвъзмездна неангажираща регистрация като ползвате 30% отстъпка.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР