Над всички е зодия Рак в неделя.Ето хороскопа на ОвенСемейният

...
Над всички е зодия Рак в неделя.Ето хороскопа на ОвенСемейният
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 март неделя: Над всички е зодия

Над всички е зодия Рак в неделя.

Ето хороскопа на

Овен

Семейният и персоналния живот на Овните в този момент може до някъде да се провали. Вероятно през първата половина на деня може да се случи непопрявимото – от благонадежден източник да научите, че Вашия брачен партньор взима доста повече от това, което носи вкъщи. Може би останалите пари внася в банката за лихви? Заслужава си да му поискате сметка!

Телец

Днес много ще се поразвълнувате. Ще започнете да се съмнявате и в най-близките си хора и ще станете подозрителни и ревностни, въпреки че, в полза на истината, не цялото Ви безпокойствие е лишено от съображение. Въздържайте се от недомислени действия и отложете изясняването на връзките - през днешния ден можете да извършите и кажете нещо, за което по-късно да съжалявате. Денят е подобаващ за непланувани авансово занимания, които да издигнат настроението Ви. Не изисквайте от себе си прекомерно доста. Най-важното, което би трябвало да извършите е, да си осигурите положителни страсти.
 

Близнаци

Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, в този момент е най-подходящото време да започнете да си вършиме проекти! Настроени сте да се концентрирайте върху връзките със своя сътрудник и да действате безспирно, с цел да можете и двамата да се чувствате отлично. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази опция, възприемайте всичко като отложен отпуск и като нещо прелестно, което ви чака...
 

Рак

Ще постигате положителни резултати във всичко, за което се захванете: сполучливи ще бъдат и деловите договаряния, и професионалните действия, и персоналните срещи. Само че през втората половина на деня все-пак ще зародят някакви усложнения. Отнесете се към тях умерено и не изпадайте в суматоха. Придържайте се към златната среда сред цялостната изолация от ставащото и агресивното нахлуване на хипотетичния съперник. Ако сте в брак, предлага се да вземете ефективно присъединяване в това. Което прави „ съпружеското тяло ”, като забравите за недоразуменията. Ако имате деца, връзките с тях ще са изцяло хармонични.
 

Лъв

Днес Вашият обичан човек ще си признае, че от край време не му е харесвало в противоположния пол някакво качество, което напълно буйно разцъфтява у Вас. Оказва се, че тъкмо Вие сте го предиздвикали да огледа на това качество по различен метод. Може да бъдете поласкани.
 

Дева

Днес на Вашия обичан човек ще се наложи, да взема решение някакъв доста значим и доста комплициран проблем. В решаването му ще е належащо и Вашето учатстие - както морално, по този начин и физически. А какъв брой ще бъде мъчно, изобщо не може да си визиите..
 

Везни

Появяват се доста забавни хрумвания. За момента те няма да може да бъдат осъществени, само че Везните нама доста да претърпяват по този мотив, а и несъмнено може да се каже, че вярно вършат. Слънцето на тяхната улица ще изгрее напълно скоро. До тогава просто може да се занимавате с подготвителни действия - дотъкмяване на започнатото, въвеждане на ред в работата, или просто отмора. И морално би трябвало да се настроите, несъмнено... Вие сте търпеливи и сговорчиви, тъй че връзките с околните ще текат умерено. Наистина, от време на време ще се постанова да вършиме по-големи отстъпки поради опазване на мира, само че жертвите Ви ще бъдат напразни. Вечерта са вероятни приятни изненади и непредвидени дарове.
 

Скорпион

Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.
 

Стрелец

Всичко, което Ви каже през днешния ден Вашият обичан човек, ще смятате за нелепости, без даже и да се пробвате да вникнете в същността на тези думи. Просто настроението Ви през този ден ще е такова... спорно. Всъщност, това може да се окаже сериозна засегнатост, та по тази причина не се увличайте. Много е прелестно да се чувствате най- умни, само че единствено тогава, когато има с кого да се сравнявате.
 

Козирог

В течение на деня ще имате не малко положителни шансове, изключително в случай че датата на Вашето рождение е през декември. Вродената Ви деловитост ще Ви помогне да не ги изпуснете. Това е и чудесно време за обновяване потребни другарски връзки. Препоръчва се да се въздържате от всевъзможни занимания, свързани с секрети, с нараснали физически натоварвания, с идеологически или религиозни разногласия. Острите обстановки е рационално да се вземат решение спокойно, по изкусен път. Силовите решения ще бъдат за Вас доста по- непродуктивни и неподходящи.
 

Водолей

Днес и през идващите няколко дни е най-добре да си сложите сигнален знак, защото от Вас не би трябвало да чакат обективност и безористрастност, с които по начало се славите. Позволете на възприятията си да се проявят, само че в случай че фактически се грижите за своите близки, предупредете ги от рано, че сте в несвойствено въодушевление, тъй като другояче доста ще ги разтревожите.
 

Риби

Предстои Ви да направеите значимо изобретение - колкото по-неочаквано, толкоз по-значително. Ако задачите промени, може да употребявате този ден, с цел да им поставите началото. Сега е оптималния монент, с цел да се заемете с нещо напълно ново, както и да изпитате своите сили на напълно ново занятие. Предизвиквате мощни усеща у хората, които Ви заобикалят, само че те не постоянно са приятни, и по тази причина през днешния ден може да си спечелите и другари, и врагове. Не е желателно да си определяте значими срещи за втората половина на деня. През това време ще е комплицирано, да настоявате на своето.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР