Над Украйна ще надвисне смъртна опасност, ако Западът оттегли финансовата

...
Над Украйна ще надвисне смъртна опасност, ако Западът оттегли финансовата
Коментари Харесай

Съпругата на Зеленски: Над нас ще надвисне смъртна опасност, ако Западът оттегли помощта си

Над Украйна ще надвисне " смъртна заплаха ", в случай че Западът отдръпна финансовата си помощ за опозиция против силите на съветския президент Владимир Путин. Това предизвести в изявление за Военновъздушни сили първата дама на Украйна Олена Зеленска.
Прочетете още
Съпругата на украинския президент Володимир Зеленски декларира, че хората в нейната страна ще бъдат оставени да умрат, в случай че светът се умори да обезпечава помощ за страната. Интервюто е обещано за Военновъздушни сили в подтекста на натиска, който Англия оказва върху републиканците в Конгреса на Съединени американски щати да одобрят новата американска помощ за Киев.

В четвъртък английският министър на външните работи Дейвид Камерън употребява визитата си във Вашингтон, с цел да предизвести републиканците, че блокирането на новия пакет от помощта за Украйна е " коледен подарък " за Путин, напомня Българска телеграфна агенция. Тази седмица Сенатът - горната камара на Конгреса на Съединени американски щати, където ръководят републиканците, блокира закон за разпределяне на помощи за Украйна в размер на милиарди долари, подсилен от Демократическата партия.

Говорейки в изявление за неделното политическо предаване на Би Би Си, които ще се излъчи напълно на следващия ден, Зеленска споделя: " Ние в действителност се нуждаем от помощ. Казано с елементарни думи, нямаме право да се уморяваме от тази обстановка, тъй като в случай че го създадем, ще умрем. И в случай че светът се умори да ни оказва помощ, той просто ще ни остави да умрем ", декларира брачната половинка на украинския президент.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР