Над три четвърти от собствениците на у нас или 75,2%

...
Над три четвърти от собствениците на у нас или 75,2%
Коментари Харесай

Близо 20% от заведенията предпочитат локдаун без компенсации пред зелен сертификат

Над три четвърти от притежателите на у нас или 75,2% не са съгласни " зелените документи " да важат единствено за бизнеса, само че не и за държавната администрация, каквато беше предварителната поръчка на Министерството на здравеопазването. Това излиза наяве от резултатите от анкета, извършена от Сдружението на заведенията.

19,7% от бизнеса пък не е склонен с въвеждането на документите и избира пряк локдаун, даже и без обезщетения. Едва 5,1% от притежателите са съгласни да работят със " Зелени документи " даже и те да не важат за държавните институции и администрация.
 Зелен документ: Ако ви би трябвало тест против ковид за заведение или дискотека, той няма да е напълно безвъзмезден Зелен документ: Ако ви би трябвало тест против ковид за заведение или дискотека, той няма да е напълно безвъзмезден
Зелен документ, с цел да вървиш на заведение, ресторант, бар, дискотека и така нататък (не единствено, важи за всевъзможни обществени места и места, където...

Позицията на Сдружението на заведенията в България остава непроменена: или " зелени документи " за всички, или никакви ограничавания за никой, споделят още от организацията.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР