Над страната затоплянето ще продължи. Днес по-значителна ще е облачността

...
Над страната затоплянето ще продължи. Днес по-значителна ще е облачността
Коментари Харесай

Очаква ни слънчева седмица, но с превалявания следобед

Над страната стоплянето ще продължи. Днес по-значителна ще е облачността над северозападните региони, само че превалявания са малко евентуални. Дневните температури ще се покачат и ще бъдат сред 24 и 29 градуса, за София към 25 градуса.

 © БГНЕС
В понеделник времето ще остане най-вече слънчево и топло. В северните региони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и се чакат валежи и гръмотевици. Температурите остават без смяна. За София оптималната температура ще е 24 градуса.

Във вторник топлото време ще продължи, само че следобедните превалявания ще бъдат постоянно събитие съвсем над цялата страна. Гръмотевични стихии се чакат на повече места в Централна и Източна България, вероятни са и градушки. Дневните температури ще се намалят и ще бъдат сред 20 и 25 градуса, за София към 20 градуса.

В сряда превалявания не се чакат, а дневните температури ще се покачат едва и ще бъдат сред 23 и 27 градуса.

В четвъртък още веднъж ще има следобедни превалявания, а и малко по-ниски температури в Западна България.

На празничния 24 май още веднъж се чакат следобедни превалявания с температури към 20-25 градуса, като повече се чака да вали в североизточните региони.

В събота ще бъде топло, само че най-вече облачно. Слаби валежи се чакат тук-там в североизточните региони.

В изборния ден 26 май – неделя, ще бъде най-вече слънчево, превалявания не се чакат, а температурите ще бъдат сред 23 и 27 градуса, за София към 23 градуса.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР