Над сто пъти е преминал границите на Северна Македония автобусът

...
Над сто пъти е преминал границите на Северна Македония автобусът
Коментари Харесай

Автобусът-убиец е преминал 135 пъти македонските граници за 24 месеца

Над 100 пъти е минал границите на Северна Македония рейсът на македонската организация " Беса транс ". Возилото катастрофира в България на Автомагистрала " Струма ", като 45 индивида починаха, а 7 са в болница. Автобусът-убиец е минал 135 пъти македонските граници за последните 2 години, оповестява македонският вестник " Курир ".

Установено е, че през 2020 година рейсът е влизал и излизал през границата 22 пъти, а през 2021 година е минал държавната граница 113 пъти.

Броят на прекосяванията е по-голям, защото това са данните единствено за две години, отбелязва " Курир ".

Същевременно от министерството на превоза и известията оповестиха, че изгорелият автобус не е регистриран в елекронната система и надлежно не е имал лиценз, употребявал е лиценза на различен рейс, благосъстоятелност на компанията.

Министерството показва, че " Беса транс " е правила злупотреби с лицензите и с това умишлено е нарушавала закона за пътническия транспорт, предадоха македонските медии.

Офисите на организацията са затворени и никой не дава отговор на телефоните. Държавният инспекторат на превоза през вчерашния ден се опитал, само че не успял да направи изключителна инспекция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР