Над пет хиляди долара. Толкова можем да спечелим от продажбата

...
Над пет хиляди долара. Толкова можем да спечелим от продажбата
Коментари Харесай

Тотална лудост: Може да изкараме 5000$, киснейки в нета и цъкайки на игри!

Над пет хиляди $. Толкова можем да спечелим от продажбата на създаден акаунт във видеоигра. Геймъри вихрят същинска търговия в нета, като продават за баснословни суми отгледаните си аватари.

Конкретната сума е за League Of Legends, а с цел да я получим акаунтът ни би трябвало да дава отговор на редица условия, измежду които – да предлага достъп до най-малко 60% от героите в приложението, демонстрира инспекция.

Търгуването с авансово усъвършенствани геймърски сметки е в действителност постоянно срещано събитие в онлайн платформите. Така, да вземем за пример, профили в необятно публикуваната „ Дота 2 “ можем да котираме на цени от 10 до 140 $. Заглавието се играе от над 800 хиляди запалянковци дневно в платформата Steam. Това е и играта, която съставлява огромна част от черния пазар в продаването на сметки в мрежата.

Цената на профила се мери от рейтингова система MMR, която демонстрира равнището на развиване на геймъра в даденото заглавие. За MMR рейтинг 500 да вземем за пример ще получим към 10 $. Толкова можем да изкараме с едвам 5-6 часа игра пред компютъра. Акаунтът с MMR 4400 ще ни донесе $20, което подхожда на приблизително умел състезател. Ако пък сте спецове, може да прибавите към сметката си и над 100 $ от същата игра.

Профили можем да продаваме даже и от известното в последната година мобилно приложение Pokemon Go. Така обикалянето на улиците за лов на джобни чудовища може да ви докара и спомагателни средства. Акаунтите в Pokemon Go все пак са относително евтини. Профил, създаден до 28-о равнище със 195 налични покемони и над 2000 монети в играта би ни донесъл 30 лева, демонстрира информация в OLX, направена от в. „ Монитор “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР