Над мен има парламент и тогава съм аз. Парламентът има

...
Над мен има парламент и тогава съм аз. Парламентът има
Коментари Харесай

Бойко Борисов Най-Накрая Проговори За Скандала С Румен Радев! Премиерът Лично Разкри, Че

„ Над мен има парламент и тогава съм аз. Парламентът има собствен живот и всеки ден е борба. Борба се води за всеки глас в този фрагментиран парламент “, сподели още Борисов. Премиерът разяснява и тематиката за по този начин наречените беквокали. „ Нима Елена Йончева не беше тегел на неговия пресцентър. Това не се дава на всеки – да ти дава отговор за медийния облик. Той я изпрати Народното събрание да громи ГЕРБ. Тя го прави от заран до вечер. Той отговорен ли е за това? “, попита Борисов. „ Другият бек вокал – госпожа Нинова, това е неговият Цветанов. Това с негово познание ли се прави. Той ли ги кара? Ако се тръгне по тази повърхност, те първи започваха “, добави той. По думите на Борисов, казусът не е свърши, той в този момент стартира. Той посочи, че това е доста тежко разделяне. „ Картините на принуждение в сърцето на Европа, след терористичните актове, няма да отшумят и свършат. Той може да ме държи виновен, в случай че когато има посещаване при мен или когато той пътува, ми вършат по този начин, както направи Росен Плевнелиев. На срещата ни пратиха заместник-министър “, сподели той. " Ние сме се разбрали да си стикове стратегиите. Обадих му след срещата с Американската комерсиална камара и синдикатите.

Той ми описа за визитата си в Щатите. Аз му споделих, че които министри му трябват, ще му ги дава. Поговорихме си по още 2-3 тематики. Казах му, че отдръпваме цялата процедура с Антон Тодоров. прелестен звук на най-близки съратници, имайки една-единствена цел - страната да е спокойна. Това беше в понеделник на обяд. Ни минимум не съм усетил, че някой се готви за война с нас. МногО пъти съм му казвал да ги остави в Народното събрание ", разкри министър председателят. „ Всичко, което е поискано, ние сме посочили оптимално държавническо отношение. Където аз съм взел участие, постоянно има негов представител. С Иво Христов работя прелестно “, сподели още министър председателят. Що се отнася до Хасково, Борисов сподели, че е морално кметът да си подаде оставката и да има нови избори там.

„ Така като стана във Варна. Демокрацията е най-хубавият метод човек да си почисти името и да покаже на чия страна е обществото “, разясни той. Говорейки за вчерашната балканска среща в Евксиноград през вчерашния ден, Борисов сподели, че даже съперниците му анализатори, „ които несъмнено са червени “, признават, че напъните на ГЕРБ дават триумф в това, да се успокояват Балканите. „ Бяхте очевидци каква голяма болежка за неправда има в сърбите, само че те бяха тук. Ние останалите трима членове на Европейски Съюз –Гърция, Румъния и България, показвахме, че Сърбия е част от Европа и ние би трябвало да им дадем вероятност. Вчера уединено с Алекси и румънския сътрудник си начертахме проект, да се срещнем с Юнкер, да кажем нашето мнение. После да поддържаме връзка с другите сътрудници. Да се опитваме да убедим, че сред България Румъния Словения и Хърватия е добре и останалите страни да получат вероятност “, описа Борисов за срещата. Премиерът акцентира, че това са големи старания. „ Ако си мислите, че е елементарно като се обадиш да дойдат – по никакъв начин не е елементарно “, добави той. В него ден аз му се обадих, след срещата с американската комерсиална камера и като свърших му се обадих. Той ми описа за визитата си в Съединени американски щати. Още 2-3 тематики. Казах му за Антон Тодоров, макар че не е номиниран, след цялото напрежение в обществото, отдръпваме цялата кандидатура и подлагаме на публично гласоподаване. Разговор на съратници, Не съм усетил и нотка, че се готви война в нас. Не един път съм казвал остави ги в Народното събрание. Двете партии се борят не на смешка.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов във връзка връзките му с президента Румен Радев на изключителна конференция от Варна. " Не знам на президента дали му харесва законотворец да е с повдигнато обвиняване за пазаруване на гласове. Като коментираш едното, коментирай и другото ", сподели още Борисов. " Поне от моя страна освен че няма нахлуване, освен няма провокация. Бих се извинил незабавно. Факт е, че една година шефът на кабинета му е без достъп до класифицирана информация. Винаги съм смятал, че неприятният мир е по-добър от най-хубавата война ", сподели още Борисов. " ГЕРБ са мачкани по метод, в случай че ние бяхме постъпили по този начин - от Костинброд нататък, какво щеше да стане. Ние сега сме остров на непоклатимост. Няма индикатор, по който страната да не е в по-добро положение ", установи още министър председателят.

Той изясни и по какъв начин е станал кум. " Понеже видях Севда. Не желаеха да се женят с мъжа ѝ, а имат дете. И събрах ги една вечер и им споделих ще се дамите. те обаче не желаеха. После споделиха, добре ще ни станеш кум. Да не ме питате различен път. Насилих ги да се оженят и след това си платих за това. Считам, че детето би трябвало да се споделя по този начин ", описа Борисов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР