Над източната половина от страната и в планините времето ще

...
Над източната половина от страната и в планините времето ще
Коментари Харесай

Облачна сряда, но ни предстоят топли и пролетни дни

Над източната половина от страната и в планините времето ще остане най-вече облачно в сряда, тук-там ще има слаби валежи . Над северозападната част от страната ще има обилни разкъсвания и понижения на облачността. През нощта вятърът краткотрайно ще отслабне.
 iStock/Getty Images
Ще духа до сдържан северозападен вятър, който по-късно ще се ориентира от север-североизток. Минималните температури ще са от 3 до 8 градуса . Дневните ще се намалят още и оптималните ще са сред 12 и 17 градуса.

Над Черноморието ще е най-вече облачно, тук-там със слаби превалявания от дъжд. Преди обяд ще духа до сдържан вятър от северозапад, който по-късно ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще са 12-13 градуса. Температурата на морската вода ще е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.-->
 iStock/Getty Images
Над планините ще е най-вече облачно, основно преди обяд , на обособени места - с валежи от дъжд, над към 1500 метра - от сняг. След обяд облачността ще стартира да се раздира и понижава и ще е съвсем без превалявания.

В четвъртък, 28 март, от север-североизток понижението на температурите ще продължи . Ще бъде съвсем без превалявания , с раздрана облачност, над доста региони - до слънчево. Ще е най-хладно, с преобладаващи оптимални температури сред 8 и 13 градуса, а минималните ще са сред минус 3 и 2 градуса.

В петък, 29 март, времето ще се задържи без основна смяна.

Развалянето на времето през идващите дни, обаче, няма да е толкоз съществено и за дълго, още събота слънцето се завръща и през уикенда ще се радваме още веднъж на хубавото пролетно време.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР