Над Източна България ще се развива купеста облачност и на

...
Над Източна България ще се развива купеста облачност и на
Коментари Харесай

Понеделник носи слабо понижение на температурите

Над Източна България ще се развива купеста облачност и на изолирани места ще превали временен дъжд

През нощта ще има краткотрайни нараствания на облачността, основно в Североизточна България с краткотрайни валежи; там вятърът ще се ориентира от североизток.

Утре ще е най-вече слънчево. Още преди обяд над Източна България, а след обяд и над планините ще се развива купеста облачност и на изолирани места ще превали временен дъжд, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър, най-вече от север-североизток. Дневните температурите едва ще се намалят, оптималните ще са сред 32° и 37°, в София към 32°.

По Черноморието облачността ще е променлива, след обяд по северното крайбрежие ще има краткотрайни валежи. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 26°-28°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд. Вятърът ще е сдържан от североизток, по най-високите елементи – от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 26°, на 2000 метра - към 18°.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР