Над година светът е под влиянието на пандемията от коронавирус.

...
Над година светът е под влиянието на пандемията от коронавирус.
Коментари Харесай

Топ 4 признака, че сте имали коронавирус

Над година светът е под въздействието на пандемията от ковид. Милиони хора се заразиха с вируса, а жертвите непрекъснато нарастват. В същото време никой не може да каже с акуратност какъв брой са инфектираните, защото огромна част от тях карат заболяването без признаци.

Доктор Сергей Грошев обаче счита, че може да даде отговор на въпроса кои хора са прекарали ковид. Той изброи четири признака. Това важи изключително за тези, които са изкарали леко болестта.

Лекарят има вяра, че човек елементарно може да обърка настинката с ковид.

Според него някои признаци на заболяването се резервират дълго време даже след възобновяване и от тях е допустимо да се разбере, че човек е страдал от ковид.

Ако обаче човек има нарушено подушване, уязвимост заради хипоксия, породена от увреждане на белите дробове, както и кашлица и зной, тогава несъмнено можем да приказваме за ковид.

Грошев също добави, че тези признаци ще се запазят при разнообразни пациенти за друг интервал от време. Времето зависи от степента на засегнатата белодробна тъкан от болестта: колкото по-силна е лезията, толкоз по-дълго ще продължи кашлицата и задухът./Zdrave.to

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР