Над една трета от рестораньорите предпочитат държавата да ги затвори,

...
Над една трета от рестораньорите предпочитат държавата да ги затвори,
Коментари Харесай

Една трета от ресторантьорите предпочитат затваряне вместо сертификати

Над една трета от рестораньорите избират страната да ги затвори, вместо да работят със зелени документи, демонстрират данни от анкета, проведена измежду чиновниците в заведенията из цялата страната, заяви bTV. 30,5% от интервюираните считат, че е по-добре страната да ги затвори. Преобладаващата част от далите отговор обаче или по-точно 60 на 100 споделят, че желаят да работят със зелени документи.

Едва 4,3 на 100 пък са съгласни да се работи със зелен документ по сегашната заповед.

Всъщност някои от заведенията у нас към този момент разполагат със стикери, на които се показва, че има 100% имунизиран личен състав. Вчерашната петък вечер пък протече с голям брой направени бързи проби както от гости в заведенията, по този начин и от личния състав в тях. Самият тест се прави за към 10-15 минути, а резултатите от него клиентите получават на телефона си.

Очаква се до края на днешния ден от браншовите организации да изпратят писмо до здравния министър с няколко претенции, измежду които признание на тестванията за антитела, антигенните проби да бъдат 100% безвъзмездни, откриване на повече пунктове за тестване в страната и зеленият документ да важи за всички действия на закрито.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР