Над един милион работници може да бъдат хиляди“ по-добре при

...
Над един милион работници може да бъдат хиляди“ по-добре при
Коментари Харесай

Милиони работници ще видят увеличение на паричните средства, след като новите правила за заплащане на празници влязат следващия месец

Над един милион служащи може да бъдат „ хиляди “ по-добре при новите правила за възнаграждение на празниците, които ще бъдат въведени идващия месец.

От 1 април краткотрайните, нередовните служащи и служащите на непълна година ще могат да получат заплатата си за отпуск като непрекъснати чиновници посредством „ навито “ възнаграждение “.

В момента, по-голямата част от краткотрайните служащи натрупват своите празнични заплати - тъй че вашето възнаграждение е дейно " банкирано " и арестувано, до момента в който не вземете полагащия ви се отпуск. Натрупаното възнаграждение за отпуск е, когато заплащането за отпуск се изплаща на служащите като част от естественото им възнаграждение, тъй че през цялата им работа, за разлика от изплащането им по-късно, когато си вземат отпуск.

Първоначално насъбраното възнаграждение в Обединеното кралство беше счетено за „ нелегално “, само че предходната година смяната беше оповестена дружно с редица други оферти като част от проекта на държавното управление за „ по-интелигентно контролиране " след напу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР