Над двадесет бивши парламентаристи от Републиканската партия, в това число

...
Над двадесет бивши парламентаристи от Републиканската партия, в това число
Коментари Харесай

Близо 30 бивши републикански парламентаристи подкрепиха демократа Байдън за президент

Над двадесет някогашни парламентаристи от Републиканската партия, включително и някогашният сенатор Джеф Флейк поддържаха демократа Джо Байдън за президент на Съединени американски щати. Това стана в деня, в който се откри конгресът на Републиканската партия, на който за неин претендент за президент бе номиниран Доналд Тръмп, съобщи Ройтерс.

Двадесет и седемте някогашни членове на Конгреса се причислиха към самодейността " Републиканци за Байдън ", проведена от акцията на Байдън, с цел да насърчи републиканците да поддържат демократа за президент.

Новоприсъединилите се показаха като мотив за тяхното решение " корупцията, унищожаването на демокрацията, крещящото потъпкване на моралното благовъзпитание от страна на Тръмп и приканиха страната да бъде незабавно върната в верния курс ".

В 16-минутно видео, в което изяснява решението си, някогашният сенатор Блейк споделя, че е бил републиканец по-дълго време, в сравнение с Тръмп се е дефинира като подобен и добавя, че ще си остане републиканец и откакто реши, че няма да е повече потребно за него да се самоопределя като подобен.

" Предвид това, което преживяхме през последните четири години, не е задоволително просто да изразим нашето отрицание за президента. Трябва да изберем някой различен на негово място, някой, който ще спре хаоса и ще поправи нанесените вреди ", добавя някогашният парламентарист.

Миналата седмица 73 някогашни представители по националната сигурност от Републиканската партия, включително и някогашни шефове на ФБР и Централно разузнавателно управление на САЩ поддържаха Байдън и споделиха, че Тръмп е некадърен да извършва отговорностите си. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР