Над два часа ще продължи концерт-спектакълът по повод откриването на

...
Над два часа ще продължи концерт-спектакълът по повод откриването на
Коментари Харесай

Два часа безплатно шоу за откриването на Панаира

Над два часа ще продължи концерт-спектакълът във връзка откриването на идния Международен механически панаир в Пловдив. Голямата атракция е 3D мапинг с доста динамичност, образни и аудио резултати. На сцената ще излязат музикалните реалити звезди Маги Джанаварова, Стивън Ачикор и Краси Иванова, а специфичен посетител е един от най-популярните български реализатори - Миро. Жителите и гостите на града могат гратис да видят шоуто на 16 септември, събота, от 19.30 ч. на площад „ Стефан Стамболов “.

3D мапингът, който сме подготвили, не е просто прожекция на фрагменти, а увлекателна кино импресия за високите технологии и наличието им в нашия живот, обявиха сценаристите, които имат богат опит в модерното образно изкуство. Решихме да комбинираме минало и бъдеще – върху фасадата на една от емблематичните старини здания от началото на 19. век ще покажем чудото на 21. век, обясниха от екипа. Така феновете ще се насладят на атмосферата на аристократичния Пловдив в неговата най-красива част и ще се допрян до света на нововъведенията, които ще бъдат демонстрирани на Есенния панаир.

Концерт-спектакълът е подарък за жителите и гостите на града от Международен панаир Пловдив във връзка началото на най-голямата среща на бизнеса в България. Тя ще се организира от 25 до 30 септември 2017 година с присъединяване на компании от близо четиридесет страни.

В експозициите, чиято повърхност е с 20% повече от предходната година, ще бъдат показани съвременни технологии, артикули и услуги от региона на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, водния бранш, осведомителните технологии, роботиката и автоматизацията, превоза и автосервизното съоръжение, машиностроенето, строителството, химическата и минната индустрия, автомобилната промишленост. Изложението ще бъде отворено от 9 до 18 ч., а в последния ден – до 14 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР