Над два часа продължи блокадата на антиправителствения протест в близост

...
Над два часа продължи блокадата на антиправителствения протест в близост
Коментари Харесай

Местещи се пътни блокади започнаха от Капитан Андреево

Над два часа продължи блокадата на антиправителствения митинг наоколо до граничния пункт " Капитан Андреево " в 27-ата вечер на гражданското неодобрение. Това аргументи съществени тапи и конфликти на стачкуващи с недоволни водачи. В София изникнаха нови палатки на Орлов мост, има няколко гладуващи. Блокирани остават кръстовището пред общината във Варна, както и изходът на Стара Загора.

Блокадата на четири километра от пункта " Капитан Андреево " бе провокирана от тир, който спря косо на платното след 20 часа и тям се разположиха палатки и тенти. Хора насядаха на шосето, а по-късно блокадата обхвана и двете платна на автомагистрала " Марица ". На мястото бяха изпратени доста служители на реда, които образуваха компактен кордон.

В клопката на протестиращите попаднаха доста камиони и леки коли, пътуващи за Турци, което предизвика конфликт сред водач и стачкуващ, само че униформените се намесиха, съобщи бТВ.

" Отчаяните времена изискват обезверени ограничения. Българските жители са огорчени ", съобщи искащ оставката на държавното управление на ГЕРБ и на основния прокурор Иван Гешев.

Малко след 23.30 часа юрист Николай Хаджигенов, част от " Отровното трио ", уредник и по думите му подбудител на митинга, разгласи, че блокадата на това място се смъква и ще се реалокира другаде. " Трябва да държим униформените в напрежение ", съобщи той..
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР