Над два часа лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира с

...
Над два часа лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира с
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Ще провеждаме нашите заседания при хората, не затворени в зали

Над два часа водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява с лекари, юристи, млади учени от регион Илинден в София въпроси за висшето обучение, правосъдна власт, опазването на здравето, Истанбулска спогодба, обществени въпроси.

“Тръгвам из страната за още такива срещи. Ще трансформира стила – няма да държа речи, ще давам отговори. Вие питате- аз давам отговор ”, съобщи тя на срещата в столичния регион Илинден. По думите й преди избори политиците отиват при хората, дават обещание всичко, само че след това не вървят при тях, с цел да дават отговори.

“Затварят се в залите, спорят по въпроси, които нямат нищо общо с вашите проблеми. Задавайте ми и неуместните въпроси, и провокативните въпроси. Без терзания ми кажете всичко, което ви тревожи и аз ще ви предложа решения на проблемите. А вие ще прецените. И управлението, в лицето на Изпълнителното бюро, ще заседава от страната”, сподели тя пред събралите се.

“В понеделник всички отпътуваме за Кърджали. Пред правенето на политика в кабинетите, избираме правенето на политика дружно с вас. Днес ГЕРБ настояват, че са единствените, които могат да ръководят страната. Ние твърдим, че сме опция. А в действителност, нашите самооценки нямат никакво значение. Единствената значима оценка е вашата, на народа”, сподели също водачът на Българска социалистическа партия.
 kn5  kn4  kn3  kn2  kn1  kn
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР