Над десет години са заедно Гала и Стефан Николов, а

...
Над десет години са заедно Гала и Стефан Николов, а
Коментари Харесай

Мъжът на Гала изнагля: Луда е по мен дотам, че и на калъп да ме хване, няма да ме остави!

Над 10 години са дружно Гала и Стефан Николов, а мнозина и досега се чудят за какво?! Защо водещата, която е по-богатата, известната и отзивчивата в двойката продължава да търпи и да хрантути мързеливия си мъж.

Стефчо не свети с безусловно нищо - нито с разум, нито с упоритост, нито с пробивност, хрумвания или пари - нищо. Да, той е с много години по-млад от Гала и май с това се изчерпват " плюсовете " му, в случай че това въобще може да се назова плюс - очевидно за Гала е подобен.

Може би е кармично, само че е реалност, че русокоската става все по-луда по Николов, който от дълго време е осъзнал това, тъй като е остроумен. Тези дни се пусна слухът, че двамата най-накрая са се разделили и Гала го е натирила, поради мързела му и склонността за флиртове с фусти.

Е, освен не са се разделили, само че и Николов изнаглял до такава степен, че се наперил пред няколко приятели. Той им подхвърлил на висок звук, че Гала е влюбена в него като пубертет и е уверен, че му е вързана в забрадка за цялостен живот (или най-малко до момента в който той не реши нещо друго).

" Толкова е луда по мен, че и на шаблон да ме види, отново няма да ме остави. Гаранция! Какви раздели, какви пет кинта?! Тази жена ме гледа с мокър взор на кошута ", смеел се нахалният Стефан.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР