Над черноморския район Геленджик, където е имението, което бе свързано

...
Над черноморския район Геленджик, където е имението, което бе свързано
Коментари Харесай

Полетите над двореца на Путин” били забранени заради нараснала активност на съседни страни от НАТО”

Над черноморския регион Геленджик, където е имението, което бе обвързвано от следствие с съветския президент Владимир Путин, през лятото на предходната година е открита " зона неразрешена за полети” поради " повишената интензивност на страни от НАТО ". Това оповестява съветското издание, като се базира на получения от него формален отговор на съветската Федерална работа за сигурност (ФСС). Службата декларира, че в региона тя няма други подведомствени обекти.

Миналата седмица екип, непосредствен до опозиционера Алексей Навални, популяризира видеоразследване, озаглавено " Дворецът на Путин ". В него се твърди, че дългогодишният съветски водач си е построил " царска империя " с пари от подкупи. Видеото е гледано към този момент над 100 милиона пъти.

Преди два дни Путин отхвърли изказванията, че той или най-близките му съдружници са притежатели на голямото имение, което съгласно кино лентата е 40 пъти по-голямо от Монако, а цената за построяването му е била най-малко 100 милиарда рубли (1.3 милиарда долара).

Вчера пък представителят на Кремъл, че дворецът на черноморския бряг е благосъстоятелност на бизнесмени. Той обаче не сподели кои бизнесмени засяга. " Кремъл няма право да популяризира имената на притежателите и нямаме желание да го вършим, това не е редно ", сподели Песков, представен от организация " Интерфакс ".

Екипът на Навални твърди, че притежателите, вписани в документите на парцела, не разполагат с капитал да го построят и че то е било финансирано с подкупи, платени на Путин.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР