Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен вятър

...
Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен вятър
Коментари Харесай

Слънчево време по морския бряг в сряда

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 27° и 30°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

През нощта ще бъде ясно и съвсем безшумно. Утре преди обяд ще бъде слънчево. По-късно след обяд и до среднощ в западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там в планинските региони ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Вятърът ще се ориентира от северозапад, в Дунавската низина ще бъде до сдържан, а на изток ще остане югоизточен. Горещо време с оптимални температури сред 34° и 39°, в София 34°. През нощта против четвъртък на повече места в Западна България ще превали и прегърми.

Над планините ще бъде слънчево. Следобед в масивите от западната половина на страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и до среднощ тук-там там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи и мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 28°, на 2000 метра - към 20°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР