Над Черноморието облачността ще е значителна с валежи от дъжд,

...
Над Черноморието облачността ще е значителна с валежи от дъжд,
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 7 септември

Над Черноморието облачността ще е забележителна с превалявания от дъжд, на повече места и съпроводени с гръмотевици в следобедните часове. Ще духа сдържан и мощен вятър от североизток. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 26°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала, с наклонност на увеличаване.

На 7 септември слънцето във Варна изгрява в 6:40 часа и залязва в 19:32 часа. Продължителността на деня е 12 часа и 52 минути. Фазата на луната е четири дни след новолуние.

Облачността ще е забележителна и в Източна България, Горнотракийската равнина и планинските региони ще има превалявания от дъжд и гръмотевици. След обяд преваляванията ще стопират, облачността ще стартира да се раздира, а по здрач и ще понижава. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 25° и 30°, в София - към 26°.

Над планините облачността ще е по-често забележителна и на доста места ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. По-интензивни ще са явленията в планините на Западна България. Ще духа сдържан до мощен вятър от изток-североизток, по високите елементи – от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 19°, на 2000 метра - към 14°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР