Над Черноморието облачността ще е значителна, по южното крайбрежие със

...
Над Черноморието облачността ще е значителна, по южното крайбрежие със
Коментари Харесай

Значителна облачност по Черноморието в събота

Над Черноморието облачността ще е забележителна, по южното крайбрежие със слаби превалявания от дъжд. Ще духа най-вече сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 6°-7°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

През нощта облачността ще е забележителна. На места в Южна България ще продължи да вали дъжд, в планинските региони – сняг. Ще духа слаб югозападен вятър. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, в София към минус 3°.

Утре ще остане най-вече облачно, краткотрайни разкъсвания на облачността ще има преди обяд над Северна България. На места в Южна България ще има слаби превалявания от дъжд, в югозападните региони – и от сняг. Вятърът ще се ориентира от север-североизток, ще е слаб, в Източна България до сдържан. Максималните температури ще са сред 3° и 8°, в София към 3°.

Над планините ще е най-вече облачно, със слаби превалявания от сняг. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток, по най-високите елементи – от югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към минус 2°, на 2000 метра – към минус 6°

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР