Над 9 тона кокаин от шест отделни събития за контрабанда

...
Над 9 тона кокаин от шест отделни събития за контрабанда
Коментари Харесай

Кокаин на стойност над 239 милиона долара, включително от нарко-подводница, конфискуван и разтоварен в Сан Диего

Над 9 тона кокаин от шест обособени събития за контрабанда на опиати бяха иззети и разтоварени в Сан Диего в сряда, оповестиха управляващите.

Кокаинът има приблизителна улична стойност на повече от 239 милиона $. Беше изваден край крайбрежията на Мексико, Централна Америка и Южна Америка от два кораба на бреговата защита на Съединени американски щати през ноември, се споделя в прессъобщение на USCG.

Най-големият товар, тежащ над 5500 паунда, беше открит от бреговата защита Cutter Waesche на 20 ноември. Беше открит на наркоподводница.

„ Последното ни блокиране на полупотопяем транспортен съд беше удивително, защото това беше първият полупотопяем транспортен съд в Източен Пасифик за повече от три години “, сподели капитан Робърт Мор, командващият офицер на Waesche.

Катерът на бреговата защита Waesche е 418-футов катър за национална сигурност, вид транспортен съд, употребен за поддръжка на мореплаването задачи за вътрешна сигурност и защита. Корабът е един от осемте в своя клас, ръководени от бреговата защита,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР