Над 85 000 души са гласували с “не подкрепям никого,

...
Над 85 000 души са гласували с “не подкрепям никого,
Коментари Харесай

Росица Матева: Над 85 000 са гласували с “не подкрепям никого”

Над 85 000 души са дали своят вот с “не поддържам никого ”, съвсем една парламентарна група може да се образува с гласовете на тези хора. За прескачане на 4-процентовата преграда са нужни 100 000 гласа ”, сподели представителят и зам.-председател на ЦИК Росица Матева в BTV “Тази заран ”. Тя сподели, че на предходните избори с " не поддържам никого " са дали своят вот 35 000 души.

Росица Матева съобщи, че изборите са били почтени, а доказателството, за това е били, че нито една партия или коалиция не е оспорила резултата от тях.

Избирателната интензивност е единствено въз основата на интензивността в страната. По-спомен към 16 часа тя беше най-ниска в Кърджали и най-висока в 23 МИР в София, добави Матева.

Матева разяснява и това дали ще бъдат взети резултатите от преброяването, при които стана ясно, че с 844 000 души се е стопило популацията на България.

За да бъдат взети като база данните от преброяването, то те трябваше да са оповестени при започване на август. Сега те ще бъдат взети поради при идващите избори, сподели тя.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР