Над 8000 по кръчми и дискотеки в Банско и ПампоровоХиляди

...
Над 8000 по кръчми и дискотеки в Банско и ПампоровоХиляди
Коментари Харесай

Механа маратон въртят студентите за 8 декември

Над 8000 по кръчми и нощни заведения в Банско и Пампорово


Хиляди студенти потеглят от петък на кръчма маратон в най-популярните ски дестинации у нас. Над 5000 души са предплатили своите места единствено в Банско за обиколка по кръчми и нощни заведения за 8 декември. Около 3000 студенти пък са резервирали места за музикален фестивал от същия вид в Пампорово.

В ски курорт №1 у нас маратонът ще продължи 48 часа и включва посещаване на 5 нощни заведения и 15 празненства с известни родни реализатори, както и непокътнати места в 17 механи. Младежите могат да избират сред разнообразни варианти за настаняване и за вечери в над 20 хотела в Банско. Студентите могат да вземат присъединяване против 30 лв. в двудневния денонощен ваучър. Толкова коства гривна, която им дава право на свободен достъп до безкрайни чалга, арендби и рап празненства в заведенията в курорта на 7 и 8 декември.

Подобно изкарване на студентския празник е желано през последните няколко години, защото дава опция на младежите да избират съгласно усета си къде да отидат и на всички места имат непокътнати места. Така те могат да сменят заведенията едно след друго в гонене на купона, без да се постанова да заплащат вход след вход.

Подобна оферта с празненство гривна има и в Пампорово, където за втора поредна година се провежда музикален фестивал. Там част от най-актуалните реализатори от поп, попфолк и хип-хоп жанра у нас ще забавляват студентите в нощите на 7 и 8 декември. Седмица преди събитието над 3000 души към този момент са резервирали своите места за Фестивала – Пампорово. Стандартната празненство гривната тук коства 50 лв.. Предлага се и ВИП такава за 30 лв. повече. Цените за нощувка за два дни в хотелите, които се оферират към пакета за фестивала, са от 119 до 139 лв..

Услугата с празненство гривните е най-търсената за 8 декември тази година, обясниха туроператори пред “Труд ”. За сметка на това фрапантно е паднало търсенето на хотели и проведени предложения за празника посредством туроператори.

Студентите избират сами да резервират напряко в хотелите. Затова и през последните три години професионалните организации всеобщо отхвърлят да оферират предложения.

20 лв. за вино с риба в Бургас


В Поморие оферират нощувки със спа процедури


Мария Кехайова
 Заведенията в Бургас работят с цялостна пара, с цел да посрещнат студентските компании за празника. Заведенията в Бургас работят с цялостна пара, с цел да посрещнат студентските компании за празника.
Всички заведения по брега на морето в Бургас ще работят с цялостна пара и ще чакат студентските компании на риба и вино. В заведение на Морска гара, празнуващите могат да поръчат куп морски вкусотии. Порция сафрид, чернокоп или скариди коства надлежно 6.80 лева, 11 лева и 3.50 лева Дали рибата е пържена или печена – цената е една и съща. Много търсеният разрушен хайвер върви по 3 лв. порцията, а печен на скара паламуд може да се опита против 15 лв.. Малка бутилка вино коства 6.90 лева, а чаша наливна бира – 2.80 лева

Певицата Силвия Кацарова ще гостува точно на 8 декември в паметна бургаска механа. Звездната изпълнителка ще изпее най-големите си шлагери пред пристигналите да честват в заведението на метри от морето. В кръчмата ще звучат “Големият транспортен съд минава ”, “Топъл дъжд ” и други известни части.

В Поморие оферират пакети нощувки и спа процедури с фамозната лечебна тиня – 216 лева за 3 дни.

Резервациите направени още преди месец


В столицата местата са лимитирани


Една нощ на Витоша също е вид

 02-04 Студентите, които следват в София и избират да не пътуват за празника, или нямат тази опция поради работа и други отговорности, всеобщо избират да прекарат вечерта в кръчми, нощни заведения и питейни заведения. Резервациите и при този вид стартират още от средата на ноември, защото местата в заведенията са лимитирани, а студентите желаят допустимо най-рано да се подсигурят. Проверка на “Труд ” демонстрира, че в множеството огромни нощни питейни заведения и нощни заведения или всички места са резервирани и предплатени, или свободните са пред изчерпване.

Предимствата за студентите да честват в обитаемото място, където следват, се свеждат до това, че излиза по-евтино и могат елементарно да го комбинират с работата си. Оказва се, че обичайно този вид празнуване коства към 100 лв. за вечерта. Това би включвало вечеря в ресторант, механа или “бар енд динър ” и “афтърпарти ” в нощен клуб.
Друг вид за празнуване на празника за тези, които следват в столицата, е на някои от хижите на Витоша. Там те могат да прекарат нощта на 8 декември и сами да провеждат своята вечер. Цените за една вечер на хижа варират сред 25 и 50 лв..

Оферти


Търсят вили и минерални басейни


Най-търсени от студентите за този 8 декември са вилите и къщите чартърен, които дават опция огромна компания да направи дружно своята резервация и по този метод да понижи цената, която всеки от студентите ще заплати. Това изясни пред “Труд ” шефът на Института за разбори и оценки в туризма Румен Драганов.

На второ място ползата им е ориентиран към хотели с топли минерални басейни и варианти за спа. В България измежду най-предпочитаните дестинации са Велинград и Банско. След тези, които ще честват у нас се подреждат тези, които ще вдигнат чаши в прилежащите страни като Македония, Гърция и Сърбия. Онези, които пътуват в Европа избират Италия и Унгария, където обаче залагат не на празненства, а на разглеждане на забележителности.

Общо 28 000 студенти ще посрещнат празника в хотели и наети вили, а останалите ще предпочетат единствено купони в заведения или ще отседнат при другари.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР