Над 800 предполагаеми престъпници бяха арестувани в 16 държави, след

...
Над 800 предполагаеми престъпници бяха арестувани в 16 държави, след
Коментари Харесай

Над 800 ареста в международна операция срещу организираната престъпност

Над 800 хипотетични нарушители бяха задържани в 16 страни, откакто бяха подлъгани да употребяват ръководено от ФБР приложение за криптирани известия, съобщи БНР.
Операцията „ Троянски щит “ докара до в Австралия, Азия, Европа, Южна Америка и Близкия изток, забъркани в международната търговия с опиати.
 Интерпол: Ваксините ще са течното злато на 2021г. Интерпол: Ваксините ще са " течното злато " на 2021г.
Генералният секретар на Интерпол Юрген Щок предизвести, че доставката на ваксини против ковид внезапно ще усили престъпността. Той...
Австралийският министър председател Скот Морисън съобщи, че интервенцията е „ нанесла тежък удар на проведената престъпност “ и я дефинира като повратен миг.
Планът, умислен от австралийски служители на реда и ФБР през 2018 година, разреши на чиновници на реда в Съединените щати да поемат контрола върху приложение за известия, наречено ANOM, което съгласно управляващите е било известно измежду проведените незаконни групи.
Наблюдавани са били техните диалози за контрабанда на опиати, пране на пари и даже заприказва за убийства. Представител на ФБР съобщи, че интервенцията е довела също до залавянето на тонове опиати и над 48 милиона $ в разнообразни валути.
На конференция Калвин Шивърс сподели още: „ Операция „ Троянски щит “ е ослепителен образец какво може да бъде реализирано когато интернационалните правоприлагащи сътрудници от целия свят работят дружно и основават принадлежности за следствие, които да открият, пресечен и разрушат транснационалните престъпни организации. ФБР е извънредно признателно на нашите сътрудници за тяхното съдействие и отдаденост за справяне с престъпни организации, които са. “
 Криминален психолог: Престъпността ще зачести поради безработицата Криминален психолог: Престъпността ще зачести поради безработицата
Престъпността ще зачести. Няма по какъв начин това, което ни се случва в последната година, да не се отрази и на тази страна от живота. В по-малк...
Австралия е задържала 224 души, членове на неразрешени банди на мотоклубове. Заловени са 104 огнестрелни оръжия и близо 35 млн. $ в брой. Нова Зеландия е арестувала 35 души.
В акцията в другите страни са били задействани общо 9000 служители на реда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР