Над 800 лева е средната заплата в Елин Пелин, по

...
Над 800 лева е средната заплата в Елин Пелин, по
Коментари Харесай

Доц. Ивайло Симеонов: В Елин Пелин имаме заплати, по-високи от тези в столицата

Над 800 лв. е междинната заплата в Елин Пелин, по някои индикатори заплатите ни са по-високи и от тези в София. Това уточни в "Офанзива с Любо Огнянов " досегашният кмет и претендент за нов кметски мандат в Елин Пелин доцент инж. доктор Ивайло Симеонов, повдигнат и подсилен от Вътрешна македонска революционна организация и за Местни избори 2019.

За митингите в последно време против завода за пластмаса, Ивайло Симеонов изясни, че става дума за предизборно "плашило ", основано от съперниците му.

"Истината е, че е предизборно, и последните седмици най-силно се заиграха със страховете на хората, което е най-страшно. Политическите съперници можеха през последните месеци да влязат вътре в този цех за полимери, те не го направиха, а избраха да основат едно чучело за съгражданите ни.

Този цех може да преработва тези милиони тонове пластмаса, знаем, че към всяко обитаемо място има сметища с хиляди, хиляди тонове.

Сметището в Горна Малина - другото предизборно чучело, преборихме се да спечелим заем от съвсем 10 милиона лв. за въпросното бунище, което е районно, само че кметът там, с околните си връзки с моята съпротива, затвори оборудването ", уточни Ивайло Симеонов.

"Тези борби за власт основават рецесии, заплашващи живота и здравето на хората. Но през вчерашния ден имаме запис, че от Горна Малина се депонира отпадък, което е доста тежко нарушаване на защона с една единствена цел - да нарушат моя престиж и това, което съм градил през последните 4 години.

Аз не си играя с думи, а се обръщам към страната и институциите. Писал съм персонално и като кмет до всички вероятни инстанции и към този миг резултатите демонстрират: освен няма нарушени правила на чистотата на въздуха, само че всичко е в нормите на Европейския съюз ", изясни Ивайло Симеонов.

Той не пропусна да се похвали с общинското газово сдружение в Елин Пелин, което разрешава да се поддържат "вероятно най-ниските цени за клиентите ".

"През последните години сме създали повече от 30 площадки за детски уреди. Имаме растеж на популацията и с всички предпоставки, които сътворяваме за развъждането на деца, община Елин Пелин е измежду дребното, която дава съвсем 2 пъти повече от страната - за трето и последващо дете дава по 1500 лв., с цел да подтикваме раждаемостта и качествения живот на тези деца и на фамилиите, които ги основават ".

Накрая той прикани гласоподавателите: "Ние сме 34-ти номер, тим на първенци! "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР