Над 80 служители на Градини и паркове“ се включват в

...
Над 80 служители на Градини и паркове“ се включват в
Коментари Харесай

„Градини и паркове“ се включва в „Мисия Лаута – 4“

Над 80 чиновници на „ Градини и паркове “ се включват в „ Мисия Лаута – 4 “. Началният час на утрешната поредна огромна акция за прочистването на лесопарка от изсъхнала растителност е в 10 часа и още веднъж се чака в нея да вземат участие стотици пловдивчани.

„ Още от началото на март наши екипи отстраняват изсъхналите и рискови дървета и клони. Обработили сме близо една трета от парка. Нарязали сме растителността по този начин, че доброволците, които ще се включат в акцията, по-лесно да я изнесат до алеите. Оттам я поемаме ние. Осигурили сме преден товарач, 6 дробилки за клони и 4 самосвала “, сподели шефът на общинското дружество Антон Георгиев.

Той подсети, че досегашните три акции под наслова „ Мисия Лаута “ бяха по самодейност на кмета на Пловдив Костадин Димитров, до момента в който беше още кмет на регион „ Тракия “, а четвъртата се организира под егидата на районния кмет Георги Гатев и с поддръжката на заместник-кмета на общината по екология Иван Стоянов. Сборният пункт е при западния вход на парка.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР