Над 80 деца се включиха в Мастър клас на открито

...
Над 80 деца се включиха в Мастър клас на открито
Коментари Харесай

Над 80 деца се включиха в Мастърс клас на Невяна Владинова и Жанина Иванова

Над 80 деца се включиха в Мастър клас навън по художествена гимнастика на Невяна Владинова и Жанина Иванова. Събитието се организира в " Южен парк " в столицата от БФХГ и със съдействието на " София - Европейска столица на спорта ".

" Много се веселя, че има толкоз доста девойки, несъмнено надминахме упованията. Дори има и такива, които не се бяха записали. Радвам се, че има толкоз доста окуражени и искащи девойки да се занимават с гимнастика. Всички тук започнаха да упражняват още преди да сме почнали, значи в действителност вършат това нещо на драго сърце и това ми цялостни сърцето ", сподели Владинова.

Тя е дипломат на Световното състезание в София и втори вицепрезидент на БФХГ, а Жанина Иванова - помощник-треньор на народен тим отбор девойки.

" Това е главната цел, че привличаме внимание и се надяваме, че ще запалителен още момиченца да се занимават с гимнастика. Има доста родители, които ги приветствам, че подстрекават децата си да се занимават със спорт ", добави Владинова.

Събитието няма спортен темперамент и има за цел да разпространява дейния и здравословен метод на живот към повече придвижване и спорт. Инициативата е ориентирана към развиването на дребни, огромни и бъдещи гимнастички, посредством интензивности, поднесени по занимателен и наличен метод.

" Много е прелестно, а навън е нещо друго и ново за децата ", сподели Жанина Иванова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР