Над 765 хиляди души са посетили Катар през първите 17

...
Над 765 хиляди души са посетили Катар през първите 17
Коментари Харесай

Катар e приел повече от 765 000 души през първите 17 дни на Световното

Над 765 хиляди души са посетили Катар през първите 17 дни на Световното състезание, оповестява " Ройтерс ", базирайки се на уредниците на шампионата.

Според изказването, Катар е приел 765 859 интернационалните гости по време на шампионата, повече от половината от които към този момент са напуснали страната. До 2 декември хора, които нямат карта " Hayya ", която се издава на публични лица на шампионата и притежатели на билети за мачовете, не бяха допускани в Катар.
 Трент Александър-Арнолд: Гледам Меси постоянно когато мога
Трент Александър-Арнолд: Гледам Меси постоянно когато мога

Не можеш да кажеш нищо за най-хубавия състезател на всички времена, споделя той

В изказването също по този начин се оповестява за 1,33 милиона притежатели на билети и 3,09 милиона продадени билета за мачове от Световното състезание. Общата посещаемост в края на 52 мача от шампионата е била 2,65 милиона души.

Към момента на Мондиала са изиграни 56 мача. На 9 декември са първите четвъртфинални срещи от шампионата - Нидерландия ще играе с Аржентина, а Хърватия против Бразилия. На 10 декември ще се проведат мачовете от четвъртфиналите Англия - Франция и Мароко - Португалия.

Мачовете от шампионата в Катар се организират на осем стадиона в пет града, Финалът ще се играе на 18 декември в Лусаил.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР