Над 700 сигнала са получени в Областна дирекция на МВР

...
Над 700 сигнала са получени в Областна дирекция на МВР
Коментари Харесай

Над 700 постъпили сигнала до сега заради урагана във Варна

Над 700 сигнала са получени в Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи поради урагана, който вилнее във Варна и региона. Хора подават информация за аварирали и потърпевши коли, паднали дървета. Сигналите не стопират и към този миг. Във Варна постъпват от всички региони на града. Това оповестиха от пресцентъра на полицията за Moreto.net.

Сред последните сигнали, които се отработват, са за 3 билборда, паднали върху 4 коли в квартал „ Чайка ", както и за надвиснала застрашително шатра от жилищен блок. Над 100 автомобила са потърпевши поради неприятното време.

Жена на 43 години е починала в морската столица през вчерашния ден вечерта, откакто дърво е паднало върху нея към Районния съд. Жертвата на ураганния вятър е от Каспичан, само че е живеела наоколо на случая и се допуска, че се е прибирала от работа. Към момента няма данни за други потърпевши хора.

От Министерство на вътрешните работи приканват хората да не излизат от домовете си, да затворят прозорците си и да отстранят предмети от терасите си, които биха основали риск.

Гражданите могат да подават сигнали за бедствени обстановки на дежурния телефон на Община Варна: +35952820112.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР