Над 700 състезатели ще участват на предстоящия международен турнир по

...
Над 700 състезатели ще участват на предстоящия международен турнир по
Коментари Харесай

Над 700 състезатели ще участват на международен турнир по таекуон-до ITF Bulgaria Open 2018

Над 700 състезатели ще вземат участие на идния интернационален шампионат по таекуон-до ITF Bulgaria Open 2018, който ще се организира в Пловдив през уикенда. Спортната зала на пловдивския университет "Паисий Хилендарски " е хазаин на конкуренцията, а у нас идват състезатели от Румъния, Гърция, Молдова, Естония, Чехия, Сърбия, Словения, Македония, Хърватия, Австрия, Уелс, Англия и Украйна.

Българското присъединяване ще бъде от близо 300 спортисти от 21 клуба. Състезателите ще бъдат разграничени по възрастови групи в двата пола от юноши и девойки до мъже и дами, като представянето им ще бъде в дисциплините - спаринг и форма.

"Денонощно работим през последните дни към организацията, тъй като цялото управление преди седмица се върнахме от КНДР, където бяхме на Световен конгрес на таекуон-до ITF. Разбира се, че имахме много хора ангажирани по време на нашето неявяване по настаняването и цялостната стратегия на идния европейски клубен шампионат в Пловдив, само че в този момент всички дружно действаме и мога да кажа, че сме на финалната права.

Много от делегациите идват на летище София и би трябвало да ги извозим до Пловдив, от там хотелското настаняване, превоз до залата и назад, само че ние имаме добър опит от предходни издания, както и професионален екип. Искаме да представим на нашите посетители забележителностите на Пловдив и ще го създадем. Относно българското присъединяване имам вяра, че всеки един играч ще даде максимума от себе си, с цел да завоюва орден. От същия шампионат през предходната година спечелихме 97 оценки, в този момент се надявам да влезем в трицифрено число ", сподели президентът на БФТаекуон-До ITF Марио Богданов.

Шампионатът стартира в петък ( 23 ноември) с техническа конференция и кантар на състезателите. Състезанията са в събота от 09:00 сутринта до вечерта и приключват в неделя с церемонията по награждаването.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР