Над 700 млн. повече разходи за персонал има в следващия

...
Над 700 млн. повече разходи за персонал има в следващия
Коментари Харесай

Горанов: Над 700 млн. повече разходи за персонал в Бюджет 2018 г. във всички сектори


Над 700 млн. повече разноски за личен състав има в идващия български бюджет, който държавното управление ще предложи и то във всички браншове. Това сподели финансовият министър Владислав Горанов, представен от БГНЕС. Държавата, ръководена от втория кабинет и в този момент от третия кабинет на Борисов върви добре, разяснява финансовият министър.

Той напомни данните, съгласно които 2016г. сме на 4-то място по стопански напредък в Европа. „ Тази година се чака заветното число 100 милиарда Брутен вътрешен артикул да бъде създадено в България от всички български жители “, съобщи той. Следващият български бюджет ще бъде с по-малък недостиг от този, който беше плануван. В него залагаме всички тези политики, с които преди 6 месеца претендирахме за изпълнителната власт “, съобщи финансовият министър и уточни нарастването на учителските заплати.

„ Над 700 млн. повече разноски за личен състав има в идващия български бюджет, който държавното управление ще предложи и то във всички браншове “, добави той. „ Следващата година се обрисува също да бъде добра за българската стопанска система “, акцентира още Горанов.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР