Над 700 хиляди лева от комисиони е изкарал рапърът Криско,

...
Над 700 хиляди лева от комисиони е изкарал рапърът Криско,
Коментари Харесай

Криско изкара 700 бона от комисионни

Над 700 хиляди лв. от комисиони е изкарал рапърът Криско, написа в. "България Днес ". Впечатляващата сума е насъбрана в границите на една година от продуцентската му компания Adamand records, демонстрира оповестеният финансов доклад.

Чрез нея направилият стремглава кариера артист пробва да стартира нови тийнейджърски звезди. В подмяна на продуциране, снимане на клипове и споразумяване на присъединяване Криско, както си му е редът, си прибира % от хонорара на изпълнителя.

Според осведомени голяма част от изкараните 700 бона се дължат на колежката на Криско Тита. Надарената варненска певица е главно лице в компанията на рапъра. Според медийни изявления Кристиян Талев, както е същинското име на Криско, се грижи за всеки подробност от държанието на Тита както на сцената, по този начин и в персоналния й живот. Договорът на Тита копира клаузите, планувани на най-големите международни звезди. Продуцентите имат последна дума за облеклото, прическата и даже гримовете и козметиката, които русокоската би трябвало да употребява.

Продуцентската компания е вторият бизнес опит на Криско. През 2015 година той се опитва да доставя храна по домовете, регистрирайки компания "ФТС Фуудс ". Съдружник там му бе софиянецът Кристиан Белчев, който хора от подземния свят сочат за непосредствен до братя Маргини. След несполучлив опит да създават сандвичи и дюнери Криско напусна компанията, продавайки акциите си на Кристиан.

Белчев е апетитен като едно от лицата на техния законен бизнес. Пример за това е компанията за произвеждане на вятърна сила "Аква Енерджи 2005 ". Дружеството е основано от шурея на Николай Маринов - Малкия Маргин - Тодор Миланов. Впоследствие притежател става брачната половинка на Малкия Маргин, която през 2010 година я продава за смешна сума на досегашния съучастник на Криско.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР