Над 700 деца от 6 пловдивски училища и студенти от

...
Над 700 деца от 6 пловдивски училища и студенти от
Коментари Харесай

На щанда на КАТ в Панаира: Учат малките да пресичат, а...

Над 700 деца от 6 пловдивски учебни заведения и студенти от ВУАРР-Пловдив посетиха до през вчерашния ден зоната по пътна сигурност, която е отворена и през днешния ден в Международен панаир-Пловдив. Съвети, открити уроци и беседи за обстановки се организират там по време на акцията „ Отговорни на пътя ".

На специфична площадка чиновници от бранш „ Пътна полиция “-Пловдив изясняват по какъв начин да пресичат безвредно улиците. Представители на БЧК пък демонстрират дейности по първа помощ на потърпевши.

Рали водачът Костадин Щерев и навигаторът Николай Арабаджиев, които са лица на акцията тази година, дават отговор на въпроси и снимат децата на своя спортен автомобил. На щанда се раздават дарове и брошури на посетителите.

Акцията предлага и удобства за водачите. На място може да се вършат електронни информации за нарушавания. Дават се съвещания за регистрация на моторни транспортни средства, за безвредно шофиране, за преодоляване на агресивността. Кампанията подчертава на информираността и дисциплинирането на участниците в придвижването, с цел да намалеят трагичните случаи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР