Над 700 бона от закуски си е докарала чалга фурията

...
Над 700 бона от закуски си е докарала чалга фурията
Коментари Харесай

Над 700 бона от банички заработи Деси Слава

Над 700 бона от закуски си е докарала чалга фурията Деси Слава, сподели инспекция на " България Днес ". Наред с участията си по фолкклубове и нощни заведения певицата намира време да развие и непряк бизнес. От няколко години фамозната с десетките си шлагери фолкаджийка върти и търговия с храни.

Чрез една от компаниите си Деси Слава е притежател на заведение за бърза закуска. Обектът на чалгаджийката е ситуиран на основната улица в Свиленград. Според регистрацията му в организацията по храните предлага на изгладнелите клиенти банички, милинки, пици, лазаня, сладкиши и безалкохолни питиета.

Баничарницата на певицата действа от пролетта на 2012 година Благодарение на стратегическата локация клиенти не липсват, изясняват хора от града. Добрите триумфи са забележими и от финансовия доклад. Според документа компанията на певицата е натрупала близо половин милион лв. облага. Отделно от това баничарницата има да получава и съвсем 300 бона от клиенти за доставена продукция.

Впечатляващите резултати от търговията с баници и боза карат певицата да се замисли и за разширение на бизнеса, изясняват осведомени. В резултат чалгаджийката записва клон на компанията си и в София. Така в близко бъдеще може да се чака появяването на бърза закуска " Деси Слава " и в столицата.

Фолкаджии напомнят, че производството на банички не е първият бизнес план на певицата. Преди време Деси Слава дружно с Азис отвори дискотека в столичния квартал Студентски град. Заведението носеше името на един от най-големите й шлагери " Бели нощи “. Въпреки блестящата реклама и модерното обзавеждане клубът не просъществува дълго.

На камък удари и тв планът на певицата. Малко след края на дискотеката чалгаджийката сътвори лична музикална телевизия с упоритостта да конкурира паметния фолкканал " Планета ".

Мащабните проекти на изпълнителката по този начин и не се осъществиха. След като каналът не съумя да завоюва сърцата на чалга почитателите, певицата година след старта го продаде. Купувач бе пловдивският предприемач Костадин Хайков, който преди дни бе наказан за източване на Данък добавена стойност.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР